|
|
|
|
LEADER |
01206nam a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000779382 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20111122115219.0 |
007 |
ta |
008 |
110916s2011 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000779382
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 637.52
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 664.91
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Filipović, Ivana,
|c veterinarka
|
245 |
1 |
0 |
|a Biokemijske i mikrobiološke promjene u tradicionalnom proizvodu "meso z tiblice" tijekom pohrane :
|b doktorski rad /
|c Ivana Filipović ; mentor Lidija Kozačinski.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b I. Filipović,
|c 2011.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 185 listova :
|b graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet.
|
502 |
|
|
|a Veter. fak, Zagreb, 2011.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 121-143.
|
504 |
|
|
|a Summary: Biochemical and microbial changes in traditional product "meat from tiblica" during storage.
|
650 |
|
7 |
|a Svinjsko meso
|x Obrada
|2 nskps
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2011
|
998 |
|
|
|m vško1109
|c mzoo111122
|