Biokemijske i mikrobiološke promjene u tradicionalnom proizvodu "meso z tiblice" tijekom pohrane

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000779382/Details
Glavni autor: Filipović, Ivana, veterinarka (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : I. Filipović, 2011.
Predmet:
LEADER 01206nam a2200313 i 4500
001 NSK01000779382
003 HR-ZaNSK
005 20111122115219.0
007 ta
008 110916s2011 ci a m 000 0 hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000779382 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 637.52  |2 MRF 1998. 
080 |a 664.91  |2 MRF 1998. 
080 |a (043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Filipović, Ivana,  |c veterinarka 
245 1 0 |a Biokemijske i mikrobiološke promjene u tradicionalnom proizvodu "meso z tiblice" tijekom pohrane :  |b doktorski rad /  |c Ivana Filipović ; mentor Lidija Kozačinski. 
260 |a Zagreb :  |b I. Filipović,  |c 2011.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 185 listova :  |b graf. prikazi (pretežno u bojama) ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. 
502 |a Veter. fak, Zagreb, 2011. 
504 |a Bibliografija: listovi 121-143. 
504 |a Summary: Biochemical and microbial changes in traditional product "meat from tiblica" during storage. 
650 7 |a Svinjsko meso  |x Obrada  |2 nskps 
981 |p CRO  |r HRB2011 
998 |m vško1109  |c mzoo111122