|
|
|
|
LEADER |
01106caa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000793962 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20121122090107.0 |
007 |
ta |
008 |
120117s2010 ci | |||| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000793962
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 54
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Rumbak, Ivana
|
245 |
1 |
0 |
|a Stabilnost folata prilikom prerade i pripreme namirnica /
|c Ivana Rumbak, Duška Ćurić, Irena Colić Barić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 54 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Folati
|a Folna kiselina
|a Tetrahidrofolati
|a Termička obrada
|a Prerada namirnica
|
700 |
1 |
|
|a Ćurić, Duška
|
700 |
1 |
|
|a Colić Barić, Irena
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 5 (2010), 3/4 ; str. 87-95
|
981 |
|
|
|b B12/10
|p CRO
|
998 |
|
|
|a aneo120117
|c vol2o121122
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=95968
|y Elektronička verzija članka
|