Stabilnost folata prilikom prerade i pripreme namirnica

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000793962/Details
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
5 (2010), 3/4 ; str. 87-95
Glavni autor: Rumbak, Ivana (-)
Ostali autori: Ćurić, Duška (-), Colić Barić, Irena
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01106caa a2200313 i 4500
001 NSK01000793962
003 HR-ZaNSK
005 20121122090107.0
007 ta
008 120117s2010 ci | |||| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000793962 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
080 |a 54  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Rumbak, Ivana 
245 1 0 |a Stabilnost folata prilikom prerade i pripreme namirnica /  |c Ivana Rumbak, Duška Ćurić, Irena Colić Barić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 54 jed. 
504 |a Summary 
653 0 |a Folati  |a Folna kiselina  |a Tetrahidrofolati  |a Termička obrada  |a Prerada namirnica 
700 1 |a Ćurić, Duška 
700 1 |a Colić Barić, Irena 
773 0 |t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam  |x 1847-3423  |g 5 (2010), 3/4 ; str. 87-95 
981 |b B12/10  |p CRO 
998 |a aneo120117  |c vol2o121122 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=95968  |y Elektronička verzija članka