Antimicrobial effect of Filipendula ulmaria plant extract against selected foodborne pathogenic and spoilage bacteria in laboratory media, fish flesh and fish roe product

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000798766/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
49 (2011), 2 ; str. 263-270
Glavni autor: Boziaris, Ioannis Spyridon (-)
Ostali autori: Proestos, Charalampos (-), Kapsokefalou, Maria, Komaitis, Michael
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01320caa a2200301 i 4500
001 NSK01000798766
003 HR-ZaNSK
005 20180905141718.0
007 ta
008 120223s2011 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000798766 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 58  |2 MRF 1998. 
080 |a 614  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Boziaris, Ioannis Spyridon 
245 1 0 |a Antimicrobial effect of Filipendula ulmaria plant extract against selected foodborne pathogenic and spoilage bacteria in laboratory media, fish flesh and fish roe product /  |c Ioannis S. Boziaris, Charalampos Proestos, Maria Kapsokefalou, Michael Komaitis. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 37 jed. 
653 0 |a Ljekovito bilje  |a Rosaceae  |a Filipendula ulmaria  |a Močvarni oslad  |a Biljni ekstrakti  |a Antimikrobni učinak  |a Patogene bakterije  |a Hrana  |a Higijenska kakvoća  |a Zdravstvena ispravnost 
700 1 |a Proestos, Charalampos 
700 1 |a Kapsokefalou, Maria 
700 1 |a Komaitis, Michael 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 49 (2011), 2 ; str. 263-270 
981 |b B02/11  |p CRO 
998 |a rado120223  |a rpes120508  |b mili1809 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=103582  |y Elektronička verzija članka