|
|
|
|
LEADER |
01296cam a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000807318 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20120927160308.0 |
007 |
ta |
008 |
120528s2011 ci ad m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000807318
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 636/639
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.2)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Vidić, Romana
|
245 |
1 |
0 |
|a Promjene svojstava kvalitete fileta slanih inćuna, Engraulis encrasicolus (Linnaeus, 1758), u maslinovom ulju tijekom skladištenja :
|b magistarski rad /
|c Romana Vidić ; mentori Ivica Aničić, Jasna Maršić Lučić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b R. Vidić,
|c 2011.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a XIII, 126 listova :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet.
|
502 |
|
|
|a Agr. fak., Zagreb, 2011.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 119-126.
|
504 |
|
|
|a Summary: Quality changes in salted anchovy Engraulis encrasicolus, (Linnaeus, 1758), filets in olive oil during storage period.
|
505 |
8 |
|
|a Bilješke o autorici: listovi XII-XIII.
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2011
|
998 |
|
|
|m vško1205
|c mzoo120925
|