Promjene svojstava kvalitete fileta slanih inćuna, Engraulis encrasicolus (Linnaeus, 1758), u maslinovom ulju tijekom skladištenja

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000807318/Details
Glavni autor: Vidić, Romana (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : R. Vidić, 2011.
LEADER 01296cam a2200313 i 4500
001 NSK01000807318
003 HR-ZaNSK
005 20120927160308.0
007 ta
008 120528s2011 ci ad m 000 0 hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000807318 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 636/639  |2 MRF 1998. 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
080 |a (043.2)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Vidić, Romana 
245 1 0 |a Promjene svojstava kvalitete fileta slanih inćuna, Engraulis encrasicolus (Linnaeus, 1758), u maslinovom ulju tijekom skladištenja :  |b magistarski rad /  |c Romana Vidić ; mentori Ivica Aničić, Jasna Maršić Lučić. 
260 |a Zagreb :  |b R. Vidić,  |c 2011.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a XIII, 126 listova :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. 
502 |a Agr. fak., Zagreb, 2011. 
504 |a Bibliografija: listovi 119-126. 
504 |a Summary: Quality changes in salted anchovy Engraulis encrasicolus, (Linnaeus, 1758), filets in olive oil during storage period. 
505 8 |a Bilješke o autorici: listovi XII-XIII. 
981 |p CRO  |r HRB2011 
998 |m vško1205  |c mzoo120925