Antitumour activity of "Grifola frondosa" exopolysaccharides produced by submerged fermentation using sugar cane and soy molasses as carbon sources

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000808846
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
49 (2011), 3 ; str. 359-363
Glavni autor: Sugitani Chimilovski, Jacqueline (-)
Ostali autori: Habu, Sascha (-), Bosqui Teixeira, Richard Fhillipy, Thomaz Soccol, Vanete, Noseda, Miguel Daniel, Pedroni Medeiros, Adriane Bianchi, Pandey, Ashok, Soccol, Carlos Ricardo
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka