Effect of freezing and packaging methods on the organic acid contents of goat cheeses during storage

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000813743/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
61 (2011), 3 ; str. 234-243
Glavni autor: Seçkin, A. Kemal (-)
Ostali autori: Esmer, Özlem Kizilirmak (-), Balkir, Pinar, Günç Ergönül, Pelin
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01113caa a2200313 i 4500
001 NSK01000813743
003 HR-ZaNSK
005 20120920145819.0
007 ta
008 120827s2011 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000813743 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 636/637  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Seçkin, A. Kemal 
245 1 0 |a Effect of freezing and packaging methods on the organic acid contents of goat cheeses during storage /  |c A. Kemal Seçkin, Özlem Kizilirmak Esmer, Pınar Balkir, Pelin Günç Ergönül. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 22 jed. 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Kozji sir  |a Organske kiseline  |a Zamrzavanje  |a Ambalaža  |a Pakiranje 
700 1 |a Esmer, Özlem Kizilirmak 
700 1 |a Balkir, Pinar 
700 1 |a Günç Ergönül, Pelin 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 61 (2011), 3 ; str. 234-243 
981 |b B06/11  |p CRO 
998 |a tino120827 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=106464  |y Elektronička verzija članka