|
|
|
|
LEADER |
01118caa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000827404 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20130708112301.0 |
007 |
ta |
008 |
121219s2011 ci | |||| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000827404
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Cerjak, Marija
|
245 |
1 |
0 |
|a Traceability in Croatian meat sector :
|b are consumers aware of it? /
|c Marija Cerjak, Jasenka Gajdoš Kljusurić, Željka Mesić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 32 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Meso
|a Kontrola hrane
|a Sustav sljedivosti
|a Potrošači
|a Anketno istraživanje
|
653 |
|
5 |
|a Hrvatska
|
700 |
1 |
|
|a Gajdoš Kljusurić, Jasenka
|
700 |
1 |
|
|a Mesić, Željka
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 6 (2011), 3/4 ; str. 123-128
|
981 |
|
|
|b B10/11
|p CRO
|
998 |
|
|
|a sapo121219
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=113286
|y Elektronička verzija članka
|