Phenolic compounds in olive leaf extract as a source of useful antioxidants

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000827405
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
6 (2011), 3/4 ; str. 129-133
Glavni autor: Mujić, Ibrahim (-)
Ostali autori: Živković, Jelena, biotehnologinja (-), Nikolić, Goran, biokemičar, Vidović, Senka, Trutić, Nataša, Kosić, Urška, Jokić, Stela, Ruznić, Alma
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka