|
|
|
|
LEADER |
01158nam a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000846015 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20130613100010.0 |
007 |
ta |
008 |
130613s1989 ci ad m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000846015
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 636/639
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.2)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Mavračić, Zlatko
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj premortalnih činilaca na količinu glikogena i pojavu tamnog goveđeg mesa :
|b magistarski rad /
|c Zlatko Mavračić ; [voditelj rada Branimir Čavlek].
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Z. Mavračić,
|c 1989.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a III, 126 listova :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.
|
502 |
|
|
|a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 1989.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 118-125.
|
504 |
|
|
|a Summary: Influence of pre mortem factors on the quantity of glycogen and appearance of dark-cutting beef.
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1989
|
998 |
|
|
|o dakm1306
|