Utjecaj premortalnih činilaca na količinu glikogena i pojavu tamnog goveđeg mesa

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000846015/Details
Glavni autor: Mavračić, Zlatko (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Z. Mavračić, 1989.
LEADER 01158nam a2200301 i 4500
001 NSK01000846015
003 HR-ZaNSK
005 20130613100010.0
007 ta
008 130613s1989 ci ad m 000 0 hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000846015 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 636/639  |2 MRF 1998. 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
080 |a (043.2)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Mavračić, Zlatko 
245 1 0 |a Utjecaj premortalnih činilaca na količinu glikogena i pojavu tamnog goveđeg mesa :  |b magistarski rad /  |c Zlatko Mavračić ; [voditelj rada Branimir Čavlek]. 
260 |a Zagreb :  |b Z. Mavračić,  |c 1989.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a III, 126 listova :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. 
502 |a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 1989. 
504 |a Bibliografija: listovi 118-125. 
504 |a Summary: Influence of pre mortem factors on the quantity of glycogen and appearance of dark-cutting beef. 
981 |p CRO  |r HRB1989 
998 |o dakm1306