|
|
|
|
LEADER |
01360nam a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000849805 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20170502192433.0 |
006 |
m q d |
007 |
ta |
008 |
130723s2012 ci ad m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000849805
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 636/637
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Perši, Nina
|
245 |
1 |
0 |
|a Ostaci okratoksina A u sirovinama i proizvodima od svinjskog mesa nakon subkroničnog tretmana :
|b doktorski rad /
|c Nina Perši ; [voditelj Jelka Pleadin].
|
260 |
|
|
|a Osijek :
|b N. Perši,
|c 2012.
|
300 |
|
|
|a XIV, 146 listova :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 30 cm +
|e 1 optički disk (CD-ROM)
|
502 |
|
|
|a Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Osijek, 2012.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 132-141, 143-146.
|
504 |
|
|
|a Summary: Residues of ochratoxin A in raw materials and porkmeat products after subchronic treatment.
|
505 |
8 |
|
|a Bilješke o autorici: listovi 142-146.
|
650 |
|
7 |
|a Svinjsko meso
|x Prerada
|x Okratoksin A
|2 nskps
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2012
|
998 |
|
|
|m vško1307
|c mzoo130911
|
856 |
4 |
1 |
|3 Digitalna verzija disertacije
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:854605
|