Ostaci okratoksina A u sirovinama i proizvodima od svinjskog mesa nakon subkroničnog tretmana

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000849805/Details
Glavni autor: Perši, Nina (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Osijek : N. Perši, 2012.
Predmet:
Online pristup: Digitalna verzija disertacije
LEADER 01360nam a2200325 i 4500
001 NSK01000849805
003 HR-ZaNSK
005 20170502192433.0
006 m q d
007 ta
008 130723s2012 ci ad m 000 0 hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000849805 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
080 |a 636/637  |2 MRF 1998. 
080 |a (043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Perši, Nina 
245 1 0 |a Ostaci okratoksina A u sirovinama i proizvodima od svinjskog mesa nakon subkroničnog tretmana :  |b doktorski rad /  |c Nina Perši ; [voditelj Jelka Pleadin]. 
260 |a Osijek :  |b N. Perši,  |c 2012. 
300 |a XIV, 146 listova :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi (djelomice u bojama) ;  |c 30 cm +  |e 1 optički disk (CD-ROM) 
502 |a Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Osijek, 2012. 
504 |a Bibliografija: listovi 132-141, 143-146. 
504 |a Summary: Residues of ochratoxin A in raw materials and porkmeat products after subchronic treatment. 
505 8 |a Bilješke o autorici: listovi 142-146. 
650 7 |a Svinjsko meso  |x Prerada  |x Okratoksin A  |2 nskps 
981 |p CRO  |r HRB2012 
998 |m vško1307  |c mzoo130911 
856 4 1 |3 Digitalna verzija disertacije  |u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:854605