|
|
|
|
LEADER |
01570nam a2200373 i 4500 |
001 |
NSK01000872942 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20150512112624.0 |
007 |
ta |
008 |
140317s2013 ci ad m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000872942
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 636/637
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a 664
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a 578/579
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Bratulić, Mario
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj čimbenika zrenja na zdravstvenu ispravnost tradicionalne istarske kobasice :
|b doktorski rad = The influence of the ripening factors on the safety of traditional Istrian sausage : doctoral thesis /
|c Mario Bratulić ; mentor, supervisor Lidija Kozačinski.
|
246 |
3 |
1 |
|a Influence of the ripening factors on the safety of traditional Istrian sausage
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 2013.
|
300 |
|
|
|a 156 listova :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2013.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 129-144, 155-156.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
650 |
|
7 |
|a Kobasice
|z Istra
|x Konzerviranje
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Kobasice
|z Istra
|x Skladištenje
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Kobasice
|z Istra
|x Mikrobiologija
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Mliječno-kisele bakterije
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Kozačinski, Lidija
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Veterinarski fakultet (Zagreb)
|4 dgg
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2013
|
998 |
|
|
|m vško1403
|c ktuo150512
|