Utjecaj čimbenika zrenja na zdravstvenu ispravnost tradicionalne istarske kobasice

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000872942/Details
Glavni autor: Bratulić, Mario (-)
Ostali autori: Kozačinski, Lidija (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2013.
Predmet:
LEADER 01570nam a2200373 i 4500
001 NSK01000872942
003 HR-ZaNSK
005 20150512112624.0
007 ta
008 140317s2013 ci ad m 000 0dhrv
035 |a (HR-ZaNSK)000872942 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 1 |a 636/637  |2 MRF 2011. 
080 1 |a 664  |2 MRF 2011. 
080 1 |a 578/579  |2 MRF 2011. 
080 1 |a (043)  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Bratulić, Mario 
245 1 0 |a Utjecaj čimbenika zrenja na zdravstvenu ispravnost tradicionalne istarske kobasice :  |b doktorski rad = The influence of the ripening factors on the safety of traditional Istrian sausage : doctoral thesis /  |c Mario Bratulić ; mentor, supervisor Lidija Kozačinski. 
246 3 1 |a Influence of the ripening factors on the safety of traditional Istrian sausage 
260 |a Zagreb,  |c 2013. 
300 |a 156 listova :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;  |c 30 cm. 
502 |a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2013. 
504 |a Bibliografija: listovi 129-144, 155-156. 
504 |a Summary 
650 7 |a Kobasice  |z Istra  |x Konzerviranje  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Kobasice  |z Istra  |x Skladištenje  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Kobasice  |z Istra  |x Mikrobiologija  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Mliječno-kisele bakterije  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Kozačinski, Lidija  |4 ths 
710 2 |a Veterinarski fakultet (Zagreb)  |4 dgg 
981 |p CRO  |r HRB2013 
998 |m vško1403  |c ktuo150512