Utjecaj sorte, stupnja zrelosti plodova masline i temperature čuvanja djevičanskog maslinovog ulja na sastav i koncentracije sterola te alifatskih i triterpenskih alkohola
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001150284 |
---|---|
Ostali autori: | Lukić, Marina (Dissertant), Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije (Thesis advisor) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Osijek,
2022.
|
Predmet: | |
Online pristup: |
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:077677 |
Internet
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:077677NSK Zbirka doktorata i magisterija
Signatura: |
DCD OS |
---|---|
Primjerak #1 |
Korištenje u čitaonici |
NSK Zatvoreno spremište
Signatura: |
DCY OS |
---|---|
Primjerak #1 Doktorska disertacija i prilog |
Korištenje u čitaonici |