|
|
|
|
LEADER |
01845nam a2200373 i 4500 |
001 |
NSK01001150284 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20221123122853.0 |
006 |
m q d |
007 |
ta |
008 |
221005s2022 ci ad m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001150284
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 634.63(497.571)
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 665.3(497.571)
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (497.571)
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Lukić, Marina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj sorte, stupnja zrelosti plodova masline i temperature čuvanja djevičanskog maslinovog ulja na sastav i koncentracije sterola te alifatskih i triterpenskih alkohola :
|b doktorska disertacija /
|c Marina Lukić ; voditelj, mentor Tihomir Moslavac.
|
260 |
|
|
|a Osijek,
|c 2022.
|
300 |
|
|
|a 196 listova :
|b ilustr., graf. prikazi ;
|c 31 cm +
|e 1 optički disk (CD-R).
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2022.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 176-192.
|
504 |
|
|
|a Summary: Influence of variety, degree of ripeness of olive fruits and storage temperature of virgin olive oil on the composition and concentration of sterols, aliphatic and triterpenic alcohols.
|
650 |
|
7 |
|a Maslinovo ulje
|x Sastav
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Masline
|z Istra
|x Identifikacija
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Maslinovo ulje
|x Skladištenje
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Biljni bioaktivni spojevi
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Moslavac, Tihomir,
|c inženjer prehrambene tehnologije
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-tehnološki fakultet (Osijek).
|b Zavod za prehrambene tehnologije.
|b Katedra za prehrambeno inženjerstvo
|4 dgg
|
998 |
|
|
|m kpoo2210
|c sdio2211
|c mzoo2211
|
856 |
4 |
1 |
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:077677
|