Utjecaj sorte, stupnja zrelosti plodova masline i temperature čuvanja djevičanskog maslinovog ulja na sastav i koncentracije sterola te alifatskih i triterpenskih alkohola

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001150284/Details
Ostali autori: Lukić, Marina (Dissertant), Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Osijek, 2022.
Predmet:
Online pristup: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:077677
LEADER 01845nam a2200373 i 4500
001 NSK01001150284
003 HR-ZaNSK
005 20221123122853.0
006 m q d
007 ta
008 221005s2022 ci ad m 000 0 hrv
035 |a (HR-ZaNSK)001150284 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 1 |a 634.63(497.571)  |2 2011 
080 1 |a 665.3(497.571)  |2 2011 
080 1 |a (497.571)  |2 2011 
080 1 |a (043)  |2 2011 
100 1 |a Lukić, Marina  |4 dis 
245 1 0 |a Utjecaj sorte, stupnja zrelosti plodova masline i temperature čuvanja djevičanskog maslinovog ulja na sastav i koncentracije sterola te alifatskih i triterpenskih alkohola :  |b doktorska disertacija /  |c Marina Lukić ; voditelj, mentor Tihomir Moslavac. 
260 |a Osijek,  |c 2022. 
300 |a 196 listova :  |b ilustr., graf. prikazi ;  |c 31 cm +  |e 1 optički disk (CD-R). 
502 |a Doktorska disertacija--Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2022. 
504 |a Bibliografija: listovi 176-192. 
504 |a Summary: Influence of variety, degree of ripeness of olive fruits and storage temperature of virgin olive oil on the composition and concentration of sterols, aliphatic and triterpenic alcohols. 
650 7 |a Maslinovo ulje  |x Sastav  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Masline  |z Istra  |x Identifikacija  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Maslinovo ulje  |x Skladištenje  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Biljni bioaktivni spojevi  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Moslavac, Tihomir,  |c inženjer prehrambene tehnologije  |4 ths 
710 2 |a Prehrambeno-tehnološki fakultet (Osijek).  |b Zavod za prehrambene tehnologije.  |b Katedra za prehrambeno inženjerstvo  |4 dgg 
998 |m kpoo2210  |c sdio2211  |c mzoo2211 
856 4 1 |u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:077677