Cyclic Voltammetric Determination of Antioxidant Capacity of Cocoa Powder, Dark Chocolate and Milk Chocolate Samples: Correlation with Spectrophotometric Assays and Individual Phenolic Compounds
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000887953 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 51 (2013), 4 ; str. 460-470 |
Glavni autor: | Brcanović, Jelena M. (-) |
Ostali autori: | Pavlović, Aleksandra N. (-), Mitić, Snežana S., Stojanović, Gordana S., Manojlović, Dragan D., Kaličanin, Biljana M., Veljković, Jovana N. |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: