Cyclic Voltammetric Determination of Antioxidant Capacity of Cocoa Powder, Dark Chocolate and Milk Chocolate Samples: Correlation with Spectrophotometric Assays and Individual Phenolic Compounds

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000887953
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
51 (2013), 4 ; str. 460-470
Glavni autor: Brcanović, Jelena M. (-)
Ostali autori: Pavlović, Aleksandra N. (-), Mitić, Snežana S., Stojanović, Gordana S., Manojlović, Dragan D., Kaličanin, Biljana M., Veljković, Jovana N.
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka