|
|
|
|
LEADER |
01431caa a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000887953 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20160616131613.0 |
007 |
ta |
008 |
141003s2013 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000887953
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Brcanović, Jelena M.
|
245 |
1 |
0 |
|a Cyclic Voltammetric Determination of Antioxidant Capacity of Cocoa Powder, Dark Chocolate and Milk Chocolate Samples: Correlation with Spectrophotometric Assays and Individual Phenolic Compounds /
|c Jelena M. Brcanović, Aleksandra N. Pavlović, Snežana S. Mitić, Gordana S. Stojanović, Dragan D. Manojlović, Biljana M. Kaličanin, Jovana N. Veljković.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 47 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Kakao
|a Čokolada
|a Mliječna čokolada
|a Tamna čokolada
|a Antioksidativni učinak
|a Spektrofotometrija
|a Fenolni spojevi
|
700 |
1 |
|
|a Pavlović, Aleksandra N.
|
700 |
1 |
|
|a Mitić, Snežana S.
|
700 |
1 |
|
|a Stojanović, Gordana S.
|
700 |
1 |
|
|a Manojlović, Dragan D.
|
700 |
1 |
|
|a Kaličanin, Biljana M.
|
700 |
1 |
|
|a Veljković, Jovana N.
|
773 |
0 |
|
|t Food technology and biotechnology
|x 1330-9862
|g 51 (2013), 4 ; str. 460-470
|
981 |
|
|
|b B06/13
|p CRO
|
998 |
|
|
|a luko141003
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=169421
|y Elektronička verzija članka
|