Cyclic Voltammetric Determination of Antioxidant Capacity of Cocoa Powder, Dark Chocolate and Milk Chocolate Samples: Correlation with Spectrophotometric Assays and Individual Phenolic Compounds

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000887953/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
51 (2013), 4 ; str. 460-470
Glavni autor: Brcanović, Jelena M. (-)
Ostali autori: Pavlović, Aleksandra N. (-), Mitić, Snežana S., Stojanović, Gordana S., Manojlović, Dragan D., Kaličanin, Biljana M., Veljković, Jovana N.
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01431caa a2200325 i 4500
001 NSK01000887953
003 HR-ZaNSK
005 20160616131613.0
007 ta
008 141003s2013 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000887953 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Brcanović, Jelena M. 
245 1 0 |a Cyclic Voltammetric Determination of Antioxidant Capacity of Cocoa Powder, Dark Chocolate and Milk Chocolate Samples: Correlation with Spectrophotometric Assays and Individual Phenolic Compounds /  |c Jelena M. Brcanović, Aleksandra N. Pavlović, Snežana S. Mitić, Gordana S. Stojanović, Dragan D. Manojlović, Biljana M. Kaličanin, Jovana N. Veljković. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 47 jed. 
653 0 |a Kakao  |a Čokolada  |a Mliječna čokolada  |a Tamna čokolada  |a Antioksidativni učinak  |a Spektrofotometrija  |a Fenolni spojevi 
700 1 |a Pavlović, Aleksandra N. 
700 1 |a Mitić, Snežana S. 
700 1 |a Stojanović, Gordana S. 
700 1 |a Manojlović, Dragan D. 
700 1 |a Kaličanin, Biljana M. 
700 1 |a Veljković, Jovana N. 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 51 (2013), 4 ; str. 460-470 
981 |b B06/13  |p CRO 
998 |a luko141003 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=169421  |y Elektronička verzija članka