The Influence of Moderate Pressure and Subzero Temperature on the Shelf Life of Minced Cod, Salmon, Pork and Beef Meat

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000890448/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
51 (2013), 4 ; str. 570-576
Glavni autor: Malinowska-Panczyk, Edyta (-)
Ostali autori: Kolodzijeska, Ilona (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 00982caa a2200265 i 4500
001 NSK01000890448
003 HR-ZaNSK
005 20141031123810.0
007 ta
008 141031s2013 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000890448 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Malinowska-Panczyk, Edyta 
245 1 4 |a The Influence of Moderate Pressure and Subzero Temperature on the Shelf Life of Minced Cod, Salmon, Pork and Beef Meat /  |c Edyta Malinowska-Pańczyk, Ilona Kołodziejska. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 33 jed. 
653 0 |a Meso  |a Mljeveno meso  |a Mikroflora  |a Mikroorganizmi 
700 1 |a Kolodzijeska, Ilona 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 51 (2013), 4 ; str. 570-576 
981 |b B06/13  |p CRO 
998 |a luko141030 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=169451  |y Elektronička verzija članka