Prirodna mikroflora ovčjeg mesa u tehnološkom procesu proizvodnje kaštradine

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000986090/Details
Ostali autori: Kegalj, Andrijana (Dissertant), Mioč, Boro, agronom (Thesis advisor), Gugić, Mirko
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2017.
Predmet:
Online pristup: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:690112
LEADER 01543nam a2200361 i 4500
001 NSK01000986090
003 HR-ZaNSK
005 20190617140306.0
007 ta
008 180209s2017 ci ad m 000 0dhrv
035 |a (HR-ZaNSK)000986090 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 1 |a 637.52:636.32/.38  |2 2011 
080 1 |a 579.62/.64  |2 2011 
080 1 |a (043)  |2 2011 
100 1 |a Kegalj, Andrijana  |4 dis 
245 1 0 |a Prirodna mikroflora ovčjeg mesa u tehnološkom procesu proizvodnje kaštradine :  |b doktorski rad = Natural microflora of sheep meat during processing of kastradina, a Croatian dry-cured meat product : doctoral thesis /  |c Andrijana Kegalj ; mentori, supervisors Boro Mioč, Mirko Gugić. 
246 3 1 |a Natural microflora of sheep meat during processing of kastradina, a Croatian dry-cured meat product 
260 |a Zagreb,  |c 2017. 
300 |a 123 lista :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
502 |a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. 
504 |a Bibliografija: listovi 107-123, [124-125]. 
504 |a Summary. 
650 7 |a Ovčje meso  |x Prerada  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Ovčje meso  |x Mikrobiologija  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Ovčje meso  |x Konzerviranje  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Mioč, Boro,  |c agronom  |4 ths 
700 1 |a Gugić, Mirko  |4 ths 
710 2 |a Agronomski fakultet (Zagreb)  |4 dgg 
998 |m vsik1802  |c mzoo1906 
856 4 1 |u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:690112