|
|
|
|
LEADER |
01539naa a2200397 i 4500 |
001 |
NSK01000991049 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20180321102325.0 |
007 |
ta |
008 |
180321s2015 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000991049
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636.09
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Cvrtila, Željka
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Technological properties and chemical composition of the meat of sheep fed with Agaricus bisporus supplement /
|c Željka Cvrtila Fleck, Lidija Kozačinski, Bela Njari, Dejan Marenčić, Gordan Mršić, Katarina Špiranec, Daniel Špoljarić, Maja Jelena Čop, Mario Živković, Maja Popović.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 23 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Ovce
|a Ovčje meso
|a Kakvoća mesa
|a Dodaci prehrani
|a Plemenita pečurka
|a Agaricus bisporus
|
700 |
1 |
|
|a Kozačinski, Lidija
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Njari, Bela
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Marenčić, Dejan,
|c agronom
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Mršić, Gordan
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Špiranec, Katarina
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Špoljarić, Daniel
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Čop, Maja Jelena
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Živković, Mario,
|c liječnik
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Popović, Maja,
|c veterinarka
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Veterinarski arhiv (Tisak)
|x 0372-5480
|g 85 (2015), 6 ; str. 591-600
|w nsk.(HR-ZaNSK)000008514
|
981 |
|
|
|b B09/15
|
998 |
|
|
|a mamo1803
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/149501
|y Elektronička verzija članka
|