Impact of pretreatment and drying methods on quality attributes of onion shreds

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000992152/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
53 (2015), 1 ; str. 57-65
Glavni autori: Sahoo, Nihar Ranjan (Author), Bal, Lalit Mohan, Pal, Uma Sankar, Sahoo, Dipika
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01024naa a2200289 i 4500
001 NSK01000992152
003 HR-ZaNSK
005 20180406080828.0
007 ta
008 180329s2015 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000992152 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Sahoo, Nihar Ranjan  |4 aut 
245 1 0 |a Impact of pretreatment and drying methods on quality attributes of onion shreds /  |c Nihar R. [Ranjan] Sahoo, Lalit M. [Mohan] Bal, Uma S. [Sankar] Pal, Dipika Sahoo. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 36 jed. 
653 0 |a Luk  |a Sušenje povrća  |a Sušara  |a Kvaliteta hrane 
700 1 |a Bal, Lalit Mohan  |4 aut 
700 1 |a Pal, Uma Sankar  |4 aut 
700 1 |a Sahoo, Dipika  |4 aut 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 53 (2015), 1 ; str. 57-65  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B10/15 
998 |a mamo1803 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/136924  |y Elektronička verzija članka