Degradation of oxytetracycline, streptomycin, sulphathiazole and chloramphenicol residues in different types of honey

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000992509
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
53 (2015), 2 ; str. 154-162
Glavni autori: Gačić, Milica, biotehnologinja (Author), Bilandžić, Nina, Ivanec Šipušić, Đurđica, Petrović, Marinko, Kos, Blaženka, Vahčić, Nada, Šušković, Jagoda
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka