|
|
|
|
LEADER |
01668nam a2200397 i 4500 |
001 |
NSK01001034075 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20211104160759.0 |
007 |
ta |
008 |
190617s2019 ci ad m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001034075
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 664.2
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 614.31
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 547.96
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Puhač Bogadi, Nina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Upravljanje rizikom od glutena u prehrambenoj industriji :
|b doktorski rad = Risk management of gluten in the food industry : doctoral thesis /
|c Nina Puhač Bogadi ; mentor, supervisor Mara Banović.
|
246 |
3 |
1 |
|a Risk management of gluten in the food industry
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 2019.
|
300 |
|
|
|a 177 str. :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 155-167, 175-177.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
650 |
|
7 |
|a Prehrambena industrija
|x Upravljanje rizicima
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Gluten
|x Alergenost
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Bezglutenska hrana
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Hrana
|x Kontaminacija
|x Procjena rizika
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Hrana
|x Sigurnosne mjere
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Nutritivna alergija
|x Prevencija
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Alergeni
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Banović, Mara,
|c inženjerka prehrambene tehnologije
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)
|4 dgg
|
998 |
|
|
|m vsio1906
|c sdio2111
|c ktuo2111
|