|
|
|
|
LEADER |
01959nam a2200397 i 4500 |
001 |
NSK01001040807 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20210531145441.0 |
007 |
ta |
008 |
190917s2019 ci ad m 000 0deng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001040807
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 637.52
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 663.21
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 543.5
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Rešetar Maslov, Dina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Development and optimization of sample preparation protocols and instrumental analytical methods for quality control and characterization of dry-cured hams and white wines :
|b doctoral thesis = Razvoj i optimiranje protokola za pripremu uzoraka te metoda za instrumentalnu analizu pršuta i bijelih vina u svrhu kontrole kvalitete i karakterizacije : doktorski rad /
|c Dina Rešetar Maslov ; mentor Sandra Kraljević Pavelić.
|
246 |
3 |
1 |
|a Razvoj i optimiranje protokola za pripremu uzoraka te metoda za instrumentalnu analizu pršuta i bijelih vina u svrhu kontrole kvalitete i karakterizacije
|
260 |
|
|
|a Rijeka,
|c 2019.
|
300 |
|
|
|a XIV listova, 303 str. :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Rijeci, Odjel za biotehnologiju, 2019.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 236-270.
|
504 |
|
|
|a Sažetak.
|
650 |
|
7 |
|a Pršut
|x Analiza
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Bijela vina
|x Analiza
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Prehrambena industrija
|x Kontrola kvalitete
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Spektrometrija masa
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Instrumentalna analiza
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Hrana
|x Kontrola kvalitete
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Kraljević Pavelić, Sandra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Sveučilište (Rijeka).
|b Odjel za biotehnologiju
|4 dgg
|
998 |
|
|
|m vsio1909
|c mzoo1912
|c sdio2105
|
856 |
4 |
1 |
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:849028
|