Procesi tijekom nalijevanja zrna i njihov utjecaj na kakvoću zrna pšenice namijenjenog za mlinsko-pekarsku industriju

Pšenica (Triticum aestivum L.) najvažnija je žitarica za proizvodnju mlinarsko-pekarskih proizvoda. Proces nalijevanja zrna karakterizira nakupljanje organskih i mineralnih tvari u zrnu. Mnogi čimbenici mogu utjecati na proces nalijevanja i kvalitetu zrna pšenice, a neki od njih su: temperatura zrak...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041910
Matična publikacija: Agronomski glasnik (Online)
80 (2018), 3 ; str. 173-186
Glavni autori: Brlek, Tamara (Author), Jukić, Željko, agronom, Matković, Ana, agronomka
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.33128/ag.80.3.3
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.33128/ag.80.3.3
Hrčak