Promjene u kemijskom sastavu i reološkim svojstvima pšenice tijekom skladištenja
Pšenica (Triticum aestivum L.) je jedna od najvažnijih ratarskih kultura u Hrvatskoj. Nakon žetve, sprema se u skladišta u kojima ostaje do trenutka prerade u mlinske proizvode. Dokazano je, da je kakvoća pšenice nešto slabija odmah nakon žetve i da je potrebno da pšenica određeno vrijeme ostane usk...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041897 |
---|---|
Matična publikacija: |
Agronomski glasnik (Online) 80 (2018), 6 ; str. 385-401 |
Glavni autori: | Kurtović, Katarina (Author), Matković, Ana, agronomka, Jukić, Karmen, Jukić, Željko, agronom |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.33128/ag.80.6.3 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.33128/ag.80.6.3Hrčak