Promjene u kemijskom sastavu i reološkim svojstvima pšenice tijekom skladištenja

Pšenica (Triticum aestivum L.) je jedna od najvažnijih ratarskih kultura u Hrvatskoj. Nakon žetve, sprema se u skladišta u kojima ostaje do trenutka prerade u mlinske proizvode. Dokazano je, da je kakvoća pšenice nešto slabija odmah nakon žetve i da je potrebno da pšenica određeno vrijeme ostane usk...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041897
Matična publikacija: Agronomski glasnik (Online)
80 (2018), 6 ; str. 385-401
Glavni autori: Kurtović, Katarina (Author), Matković, Ana, agronomka, Jukić, Karmen, Jukić, Željko, agronom
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.33128/ag.80.6.3
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.33128/ag.80.6.3
Hrčak