Foodomics and food safety

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001078058/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
55 (2017), 3 ; str. 290-307
Glavni autori: Andjelković, Uroš (Author), Šrajer Gajdošik, Martina, Gašo-Sokač, Dajana, Martinović, Tamara, Josić, Đuro
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01081naa a2200301 i 4500
001 NSK01001078058
003 HR-ZaNSK
005 20201020091025.0
007 ta
008 201020s2017 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001078058 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Andjelković, Uroš  |4 aut 
245 1 0 |a Foodomics and food safety :  |b where we are /  |c Uroš Andjelković, Martina Šrajer Gajdošik, Dajana Gašo-Sokač, Tamara Martinović, Djuro Josić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 223 jed. 
653 0 |a Sigurnost hrane  |a Patogeni  |a Priprema uzorka  |a Analitičke tehnike 
700 1 |a Šrajer Gajdošik, Martina  |4 aut 
700 1 |a Gašo-Sokač, Dajana  |4 aut 
700 1 |a Martinović, Tamara  |4 aut 
700 1 |a Josić, Đuro  |4 aut 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 55 (2017), 3 ; str. 290-307  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B20/17 
998 |b rpeo2010 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/186540  |y Elektronička verzija članka