Senzorska procjena tjestenine obogaćene proteinima konoplje i graška

Tjestenina predstavlja idealan matriks za dodavanje različitih izvora nutrijenata. Obogaćivanjem se tjestenini, osim nutritivnih, mijenjaju i senzorske karakteristike. Cilj ovog rada bio je utvrditi prihvatljivost svježih i svježih kuhanih uzoraka širokih rezanaca obogaćenih različitim udjelima prot...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001079311/Description
Matična publikacija: Glasilo Future
2 (2019), 1/2 ; str. 23-43
Glavni autori: Friganović, Emilija (Author), Runje, Martina, Ujaković, Sara, Dorbić, Boris, Šarolić, Mladenka, Ćurić, Duška, Krička, Tajana
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.32779/gf.2.1-2.3
Glasilo Future