Fizikalno-kemijska svojstva soka različitih sorti jabuka

Cilj rada bio je analizirati i usporediti nutritivnu kvalitetu mutnih, svježe cijeđenih sokova iz plodova četiriju različitih sorti jabuka: 'Idared', 'Jonagold', 'Golden Delicious' i 'Cripps Pink'. S obzirom na analizirani mehanički sastav utvrđeno je da najbo...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001079548
Matična publikacija: Pomologia Croatica (Online)
23 (2019), 3/4 ; str. 133-145
Glavni autori: Voća, Sandra (Author), Šic Žlabur, Jana, Skendrović Babojelić, Martina, Boić, Mislav, Galić, Ante, agronom
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.33128/pc.23.3-4.5
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.33128/pc.23.3-4.5
Hrčak