Fizikalno-kemijska svojstva soka različitih sorti jabuka
Cilj rada bio je analizirati i usporediti nutritivnu kvalitetu mutnih, svježe cijeđenih sokova iz plodova četiriju različitih sorti jabuka: 'Idared', 'Jonagold', 'Golden Delicious' i 'Cripps Pink'. S obzirom na analizirani mehanički sastav utvrđeno je da najbo...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001079548 |
---|---|
Matična publikacija: |
Pomologia Croatica (Online) 23 (2019), 3/4 ; str. 133-145 |
Glavni autori: | Voća, Sandra (Author), Šic Žlabur, Jana, Skendrović Babojelić, Martina, Boić, Mislav, Galić, Ante, agronom |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.33128/pc.23.3-4.5 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.33128/pc.23.3-4.5Hrčak