|
|
|
|
LEADER |
01533nam a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01001083835 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20210128210735.0 |
007 |
ta |
008 |
201209s2019 ci ad m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001083835
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 637.12:636.32/.38
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 637.3
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Matutinović, Siniša
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj udjela i sastava ovčjeg mlijeka na randman, proteolizu i teksturu lećevačkog sira :
|b doktorski rad = Influence of ratio and composition of sheep milk on yield, proteolysis and texture of Lećevački cheese : doctoral thesis /
|c Siniša Matutinović ; mentor, supervisor Samir Kalit.
|
246 |
3 |
1 |
|a Influence of ratio and composition of sheep milk on yield, proteolysis and texture of Lećevački chees
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 2019.
|
300 |
|
|
|a 110 listova :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi u bojama ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 91-110.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
650 |
|
7 |
|a Ovčje mlijeko
|x Sastav
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Sirarstvo
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Kalit, Samir
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Agronomski fakultet (Zagreb)
|4 dgg
|
998 |
|
|
|m vsio2012
|m vhop2101
|c mzoo2101
|
856 |
4 |
2 |
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028725
|y Utjecaj udjela i sastava ovčjeg mlijeka na randman, proteolizu i teksturu lećevačkog sira
|