Utjecaj udjela i sastava ovčjeg mlijeka na randman, proteolizu i teksturu lećevačkog sira

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001083835/Details
Ostali autori: Matutinović, Siniša (Dissertant), Kalit, Samir (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2019.
Predmet:
Online pristup: Utjecaj udjela i sastava ovčjeg mlijeka na randman, proteolizu i teksturu lećevačkog sira
LEADER 01533nam a2200337 i 4500
001 NSK01001083835
003 HR-ZaNSK
005 20210128210735.0
007 ta
008 201209s2019 ci ad m 000 0dhrv
035 |a (HR-ZaNSK)001083835 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 1 |a 637.12:636.32/.38  |2 2011 
080 1 |a 637.3  |2 2011 
080 1 |a (043)  |2 2011 
100 1 |a Matutinović, Siniša  |4 dis 
245 1 0 |a Utjecaj udjela i sastava ovčjeg mlijeka na randman, proteolizu i teksturu lećevačkog sira :  |b doktorski rad = Influence of ratio and composition of sheep milk on yield, proteolysis and texture of Lećevački cheese : doctoral thesis /  |c Siniša Matutinović ; mentor, supervisor Samir Kalit. 
246 3 1 |a Influence of ratio and composition of sheep milk on yield, proteolysis and texture of Lećevački chees 
260 |a Zagreb,  |c 2019. 
300 |a 110 listova :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi u bojama ;  |c 30 cm. 
502 |a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. 
504 |a Bibliografija: listovi 91-110. 
504 |a Summary. 
650 7 |a Ovčje mlijeko  |x Sastav  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Sirarstvo  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Kalit, Samir  |4 ths 
710 2 |a Agronomski fakultet (Zagreb)  |4 dgg 
998 |m vsio2012  |m vhop2101  |c mzoo2101 
856 4 2 |u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028725  |y Utjecaj udjela i sastava ovčjeg mlijeka na randman, proteolizu i teksturu lećevačkog sira