Utjecaj bakteriocina enterokoka na odabrane uzročnike bolesti prenosivih hranom
Enterokoki imaju važnu ulogu u fermentaciji hrane te često pokazuju probiotička svojstva. U ovom radu istražen je njihov antimikrobni učinak in vitro prema referentnim sojevima i sojevima izoliranih iz hrane bakterija Listeria monocytogenes, Listeria ivanovii, Listeria innocua, Yersinia enterocoliti...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001084167/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Veterinarska stanica (Online) 51 (2020), 2 ; str. 139-143 |
Glavni autori: | Vukušić, Nina (Author), Zdolec, Nevijo |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.46419/vs.51.2.4 Hrčak |
APA stil citiranja
Vukušić, N. (2020). Utjecaj bakteriocina enterokoka na odabrane uzročnike bolesti prenosivih hranom: Utjecaj bakteriocina enterokoka na odabrane uzročnike bolesti prenosivih hranom [Elektronička građa]. Veterinarska stanica (Online), p. 1.
Chicago stil citiranjaVukušić, Nina. "Utjecaj bakteriocina enterokoka na odabrane uzročnike bolesti prenosivih hranom: Utjecaj bakteriocina enterokoka na odabrane uzročnike bolesti prenosivih hranom [Elektronička građa]." 2020: 1.
MLA stil citiranjaVukušić, Nina. "Utjecaj bakteriocina enterokoka na odabrane uzročnike bolesti prenosivih hranom: Utjecaj bakteriocina enterokoka na odabrane uzročnike bolesti prenosivih hranom [Elektronička građa]." 2020: 1.