Usporedba tradicionalnog i industrijskog kajmaka s aspekta odnosa zakonodavstva
Kajmak je tradicionalni mliječni proizvod specifičnog sastava i senzoričkih svojstava, a njegova je proizvodnja zastupljena u seoskim domaćinstvima i zasniva se na tradicionalnom postupku. Tradicionalna proizvodnja kajmaka vrlo je raznolika po načinu izrade, što rezultira širokim varijacijama sastav...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001084829 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 22 (2020), 6 ; str. 491-499 |
Glavni autori: | Jukić-Grbavac, Marija (Author), Puljić, Leona, Grbavac, Jozo, veterinar |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.22.6.4 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/m.22.6.4Hrčak