Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost masti jazavca

Mast jazavca ima ljekovita svojstva koja proizlaze iz načina ishrane jazavca. Životinjska mast podliježe oksidacijskom kvarenju tijekom proizvodnje, skladištenja i toplinske obrade. U ovom radu istraživan je utjecaj dodatka prirodnih antioksidanasa (ekstrakt ružmarina, ekstrakt kadulje, alfa tokofer...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001084852
Matična publikacija: Meso (Online)
22 (2020), 1 ; str. 46-55
Glavni autori: Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije (Author), Jokić, Stela, Šubarić, Drago, Aladić, Krunoslav, Konjarević, Anastazija
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.22.1.4
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/m.22.1.4
Hrčak