Influence of transglutaminase treatment on the physicochemical, rheological, and melting properties of ice cream prepared from goat milk

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001095075/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
68 (2018), 2 ; str. 126-138
Glavni autori: Şanlidere Aloğlu, Hatice (Author), Özcan, Yılmaz, Karasu, Salih, Çetin, Bayram, Sagdic, Osman
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01216naa a2200325 i 4500
001 NSK01001095075
003 HR-ZaNSK
005 20210322143511.0
007 ta
008 210322s2018 ci a | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001095075 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636/639  |2 2011 
100 1 |a Şanlidere Aloğlu, Hatice  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 0 |a Influence of transglutaminase treatment on the physicochemical, rheological, and melting properties of ice cream prepared from goat milk /  |c Hatice Şanlidere Aloğlu, Yılmaz Özcan, Salih Karasu, Bayram Çetin, Osman Sağdiç. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 44 jed. 
504 |a Sažetak. 
653 0 |a Kozje mlijeko  |a Sladoled  |a Transglutaminaza  |a Reološka svojstva 
700 1 |a Özcan, Yılmaz  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Karasu, Salih  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Çetin, Bayram  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Sagdic, Osman  |4 aut 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 68 (2018), 2 ; str. 126-138  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
981 |b B09/18 
998 |b boko2103 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/196128  |y Elektronička verzija članka