|
|
|
|
LEADER |
01427nam a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01001120949 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20230203155228.0 |
006 |
m q d |
007 |
ta |
008 |
211215s2021 ci ad m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001120949
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 636.2.083
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 637.14
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Benak, Stipo,
|c agronom
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj sirutke i izvora lako probavljivih proteina u starter smjesama na proizvodna svojstva i razvoj probavnog sustava rano zalučene teladi :
|b doktorska disertacija /
|c Stipo Benak ; mentor Zvonimir Steiner.
|
260 |
|
|
|a Osijek,
|c 2021.
|
300 |
|
|
|a 200 listova :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 31 cm +
|e 1 optički disk (CD-R).
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti, 2021.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 170-189.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
650 |
|
7 |
|a Telad
|x Hranidba i hrana
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Probavni sustav
|x Zdravstveni aspekti
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Sirutka
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Steiner, Zvonimir
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Fakultet agrobiotehničkih znanosti (Osijek)
|4 dgg
|
998 |
|
|
|m kpoo2112
|m vhop2202
|c mzoo2204
|
856 |
4 |
1 |
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:996459
|