Evaluation and storage studies of sausage roll produced from wheat-tigernut flour blends

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001128524/Details
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
14 (2019), 3/4 ; str. 82-90
Glavni autori: Oke, Emmanuel Kehinde (Author), Idowu, Michael Ayodele, Adeola, Abiodun Aderoju, Abiola, Temitope Omuwumi, Adeniji, Ibrahim Ololade
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01376naa a2200313 i 4500
001 NSK01001128524
003 HR-ZaNSK
005 20220218110848.0
007 ta
008 220218s2019 ci d | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001128524 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Oke, Emmanuel Kehinde  |4 aut 
245 1 0 |a Evaluation and storage studies of sausage roll produced from wheat-tigernut flour blends /  |c Emmanuel Kehinde Oke, Michael Ayodele Idowu, Abiodun Aderoju Adeola, Temitope Omuwumi Abiola, Ibrahim Ololade Adeniji. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: str. 89-90. 
653 0 |a Oštrik  |a Brašno  |a Kobasica u tijestu  |a Skladištenje 
700 1 |a Idowu, Michael Ayodele  |4 aut 
700 1 |a Adeola, Abiodun Aderoju  |4 aut 
700 1 |a Abiola, Temitope Omuwumi  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Adeniji, Ibrahim Ololade  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
773 0 |t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam  |x 1847-3423  |g 14 (2019), 3/4 ; str. 82-90  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707192 
776 0 |a Oke, Emmanuel Kehinde  |t Evaluation and storage studies of sausage roll produced from wheat-tigernut flour blends  |w nsk.(HR-ZaNSK)001079505 
981 |b B12/19 
998 |b gtao2202 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/235583  |y Elektronička verzija članka