Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001141858/Similar |
---|---|
Ostali autori: | Barišić, Veronika (Dissertant), Ačkar, Đurđica (Thesis advisor), Flanjak, Ivana |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv eng |
Impresum: |
Osijek,
2022.
|
Predmet: | |
Online pristup: |
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007 |
APA stil citiranja
Barišić, V., Ačkar, Đ., & Flanjak, I. (2022). Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske: Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske : doktorska disertacija. Osijek.
Chicago stil citiranjaBarišić, Veronika, Đurđica Ačkar, and Ivana Flanjak. Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske: Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske : doktorska disertacija. Osijek, 2022.
MLA stil citiranjaBarišić, Veronika, Đurđica Ačkar, and Ivana Flanjak. Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske: Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske : doktorska disertacija. Osijek, 2022.