Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001141858/Similar
Ostali autori: Barišić, Veronika (Dissertant), Ačkar, Đurđica (Thesis advisor), Flanjak, Ivana
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
eng
Impresum: Osijek, 2022.
Predmet:
Online pristup: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007

APA stil citiranja

Barišić, V., Ačkar, Đ., & Flanjak, I. (2022). Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske: Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske : doktorska disertacija. Osijek.

Chicago stil citiranja

Barišić, Veronika, Đurđica Ačkar, and Ivana Flanjak. Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske: Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske : doktorska disertacija. Osijek, 2022.

MLA stil citiranja

Barišić, Veronika, Đurđica Ačkar, and Ivana Flanjak. Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske: Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske : doktorska disertacija. Osijek, 2022.