Mikrobiološka kvaliteta kakaove ljuske

U ovom radu određena je mikrobiološka kvaliteta kakaove ljuske koja se dobiva kao nusproizvod u proizvodnji čokolade, nakon prženja kakaovog zrna. Kakaova ljuska je tretirana postupkom visokonaponskog električnog pražnjenja (VNEP) pri 40 i 80 Hz tijekom 15, 30 i 45 min u vodenoj suspenziji (pri konc...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001060346
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja (Online)
42 (2019), 3 ; str. 22-27
Glavni autori: Doko, Kristina (Author), Barišić, Veronika, Flanjak, Ivana, Jozinović, Antun, Babić, Jurislav, Ačkar, Đurđica
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/gzb.42.3.4
Hrčak