Mikrobiološka kvaliteta kakaove ljuske
U ovom radu određena je mikrobiološka kvaliteta kakaove ljuske koja se dobiva kao nusproizvod u proizvodnji čokolade, nakon prženja kakaovog zrna. Kakaova ljuska je tretirana postupkom visokonaponskog električnog pražnjenja (VNEP) pri 40 i 80 Hz tijekom 15, 30 i 45 min u vodenoj suspenziji (pri konc...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001060346 |
---|---|
Matična publikacija: |
Glasnik zaštite bilja (Online) 42 (2019), 3 ; str. 22-27 |
Glavni autori: | Doko, Kristina (Author), Barišić, Veronika, Flanjak, Ivana, Jozinović, Antun, Babić, Jurislav, Ačkar, Đurđica |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/gzb.42.3.4 Hrčak |