Classification of Turkish safflower oils based on their fatty acid and sterol profiles using multivariate techniques

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001149727/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
11 (2019), 2 ; str. 259-265
Glavni autori: Yorulmaz, Asli (Author), Yildirim, Asli, Ünay, Aydin
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01223naa a2200289 i 4500
001 NSK01001149727
003 HR-ZaNSK
005 20220929133803.0
007 ta
008 190606s2019 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001149727 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 665  |2 2011 
100 1 |a Yorulmaz, Asli  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 0 |a Classification of Turkish safflower oils based on their fatty acid and sterol profiles using multivariate techniques /  |c Asli Yorulmaz, Asli Yildirim, Aydin Ünay. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: str. 264-265. 
653 0 |a Šafran  |a Ulje šafrana  |a Ekstrakcija  |a Masne kiseline  |a Steroli 
700 1 |a Yildirim, Asli  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Ünay, Aydin  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 11 (2019), 2 ; str. 259-265  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707531 
776 0 |a Yorulmaz, Asli  |t Classification of Turkish safflower oils based on their fatty acid and sterol profiles using multivariate techniques  |w nsk.(HR-ZaNSK)001064858 
981 |b B18/19 
998 |b milo2209 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/230439  |y Elektronička verzija članka