Prilog poznavanju lipidnih i proteinskih sastojaka bundevinih koštica i promjena nastalih pri preradi
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000234859/Details |
---|---|
Glavni autor: | Štrucelj, Dubravka (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
[s.n.],
1981.
|
LEADER | 00750nam 2200229 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | ZAG01000234859 | ||
003 | HR-ZaZAG | ||
008 | 100515s1981 ci |||| | ||| 0|hrv d | ||
035 | |a (HR-ZaZAG)000234859 | ||
040 | |a HR-ZaPBF |b hrv |c HR-ZaPBF |e ppiak | ||
080 | |a 665.112.03:582.98 | ||
100 | 1 | |a Štrucelj, Dubravka | |
245 | 1 | 0 | |a Prilog poznavanju lipidnih i proteinskih sastojaka bundevinih koštica i promjena nastalih pri preradi : |b doktorska disertacija / |c Dubravka Štrucelj. |
260 | |a Zagreb : |b [s.n.], |c 1981. | ||
300 | |a 173 str. : |b ilustr. ; |c 30 cm. | ||
500 | |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet | ||
OWN | |a PBF | ||
SRC | |a PBF | ||
876 | |a 6D/81 | ||
886 | 0 | |2 unimarc |b 00529iam0 2200157 4500 |