Prilog poznavanju lipidnih i proteinskih sastojaka bundevinih koštica i promjena nastalih pri preradi
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000234859/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Štrucelj, Dubravka (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
[s.n.],
1981.
|
APA stil citiranja
Štrucelj, D. (1981). Prilog poznavanju lipidnih i proteinskih sastojaka bundevinih koštica i promjena nastalih pri preradi: Prilog poznavanju lipidnih i proteinskih sastojaka bundevinih koštica i promjena nastalih pri preradi : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaŠtrucelj, Dubravka. Prilog poznavanju lipidnih i proteinskih sastojaka bundevinih koštica i promjena nastalih pri preradi: Prilog poznavanju lipidnih i proteinskih sastojaka bundevinih koštica i promjena nastalih pri preradi : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 1981.
MLA stil citiranjaŠtrucelj, Dubravka. Prilog poznavanju lipidnih i proteinskih sastojaka bundevinih koštica i promjena nastalih pri preradi: Prilog poznavanju lipidnih i proteinskih sastojaka bundevinih koštica i promjena nastalih pri preradi : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 1981.