Prilog poznavanju lipidnih i proteinskih sastojaka bundevinih koštica i promjena nastalih pri preradi

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000234859/Similar
Glavni autor: Štrucelj, Dubravka (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 1981.

APA stil citiranja

Štrucelj, D. (1981). Prilog poznavanju lipidnih i proteinskih sastojaka bundevinih koštica i promjena nastalih pri preradi: Prilog poznavanju lipidnih i proteinskih sastojaka bundevinih koštica i promjena nastalih pri preradi : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].

Chicago stil citiranja

Štrucelj, Dubravka. Prilog poznavanju lipidnih i proteinskih sastojaka bundevinih koštica i promjena nastalih pri preradi: Prilog poznavanju lipidnih i proteinskih sastojaka bundevinih koštica i promjena nastalih pri preradi : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 1981.

MLA stil citiranja

Štrucelj, Dubravka. Prilog poznavanju lipidnih i proteinskih sastojaka bundevinih koštica i promjena nastalih pri preradi: Prilog poznavanju lipidnih i proteinskih sastojaka bundevinih koštica i promjena nastalih pri preradi : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 1981.