|
|
|
|
LEADER |
01044nam 2200289 i 4500 |
001 |
ZAG01000239922 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20160718142105.0 |
008 |
100515s1992 ci |||| r 001 0dhrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000239922
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
245 |
0 |
0 |
|a EKSTRUZIJA u prehrambenoj industriji = Food extrusion technology /
|c [uredili i pripremili za tisak Branko Tripalo, Luka Goldoni].
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilišta u Zagrebu,
|c 1992.
|
300 |
|
|
|a 103 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Tekst na hrv. i engl. jeziku
|
500 |
|
|
|a Prema predgovoru, djelo je zbornik radova sa Međunarodnog simpozija Ekstruzija u prehrambenoj industriji održanog 1991. godine u Zagrebu
|
504 |
|
|
|a Bibliografija uz svaki rad
|
504 |
|
|
|a Summaries
|
653 |
|
|
|a monografija
|
653 |
|
|
|a udžbenik
|
700 |
1 |
|
|a Tripalo, Branko
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
SRC |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 3903
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00792iam0 2200205 4500
|