EKSTRUZIJA u prehrambenoj industriji = Food extrusion technology

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000239922/Details
Ostali autori: Tripalo, Branko (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilišta u Zagrebu, 1992.
Predmet:
LEADER 01044nam 2200289 i 4500
001 ZAG01000239922
003 HR-ZaZAG
005 20160718142105.0
008 100515s1992 ci |||| r 001 0dhrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000239922 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
245 0 0 |a EKSTRUZIJA u prehrambenoj industriji = Food extrusion technology /  |c [uredili i pripremili za tisak Branko Tripalo, Luka Goldoni]. 
260 |a Zagreb :  |b Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilišta u Zagrebu,  |c 1992. 
300 |a 103 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm. 
500 |a Tekst na hrv. i engl. jeziku 
500 |a Prema predgovoru, djelo je zbornik radova sa Međunarodnog simpozija Ekstruzija u prehrambenoj industriji održanog 1991. godine u Zagrebu 
504 |a Bibliografija uz svaki rad 
504 |a Summaries 
653 |a monografija 
653 |a udžbenik 
700 1 |a Tripalo, Branko 
OWN |a PBF 
SRC |a PBF 
876 |a 3903 
886 0 |2 unimarc  |b 00792iam0 2200205 4500