EKSTRUZIJA u prehrambenoj industriji = Food extrusion technology
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000239922/Similar |
---|---|
Ostali autori: | Tripalo, Branko (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilišta u Zagrebu,
1992.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Tripalo, B. (1992). EKSTRUZIJA u prehrambenoj industriji = Food extrusion technology: EKSTRUZIJA u prehrambenoj industriji = Food extrusion technology. Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilišta u Zagrebu.
Chicago stil citiranjaTripalo, Branko. EKSTRUZIJA u prehrambenoj industriji = Food extrusion technology: EKSTRUZIJA u prehrambenoj industriji = Food extrusion technology. Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilišta u Zagrebu, 1992.
MLA stil citiranjaTripalo, Branko. EKSTRUZIJA u prehrambenoj industriji = Food extrusion technology: EKSTRUZIJA u prehrambenoj industriji = Food extrusion technology. Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilišta u Zagrebu, 1992.