EKSTRUZIJA u prehrambenoj industriji = Food extrusion technology

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000239922/Similar
Ostali autori: Tripalo, Branko (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilišta u Zagrebu, 1992.
Predmet:

APA stil citiranja

Tripalo, B. (1992). EKSTRUZIJA u prehrambenoj industriji = Food extrusion technology: EKSTRUZIJA u prehrambenoj industriji = Food extrusion technology. Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilišta u Zagrebu.

Chicago stil citiranja

Tripalo, Branko. EKSTRUZIJA u prehrambenoj industriji = Food extrusion technology: EKSTRUZIJA u prehrambenoj industriji = Food extrusion technology. Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilišta u Zagrebu, 1992.

MLA stil citiranja

Tripalo, Branko. EKSTRUZIJA u prehrambenoj industriji = Food extrusion technology: EKSTRUZIJA u prehrambenoj industriji = Food extrusion technology. Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilišta u Zagrebu, 1992.