|
|
|
|
LEADER |
01267nam 2200361 i 4500 |
001 |
ZAG01000242802 |
003 |
HR-ZaZAG |
008 |
100515s2006 ci |||| | ||| 0|hrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000242802
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Matković, Domagoj
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj botaničkog i geografskog podrijetla na fizikalno-kemijske i senzorske parametre hrvatskog meda = Influence of botanical and geographical origin on physico-chemical and sensory parameters of croatian honey :
|b magistarski rad /
|c Domagoj Matković ; voditelj dr. N. Vahčić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2006.
|
300 |
|
|
|a 200 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD-rom
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Prehrambena tehnologija
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 10.11.2006
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 189-200
|
653 |
|
|
|a botaničko podrijtlo
|
653 |
|
|
|a fizikalno-kemijski parametri
|
653 |
|
|
|a geografsko podrijetlo
|
653 |
|
|
|a grupiranje podataka
|
653 |
|
|
|a med
|
653 |
|
|
|a PCA
|
653 |
|
|
|a senzorski parametri
|
700 |
1 |
|
|a Vahčić, Nada
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
SRC |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 15M/06
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01044iam0 2200289 4500
|