|
|
|
|
LEADER |
01228nam a2200337 u 4500 |
001 |
ZAG01000557516 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20130228125722.0 |
008 |
130228s2012 ci af r 001 0dhrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000557516
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Tudor Kalit, Milna
|
245 |
1 |
0 |
|a Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska senzorska svojstva = Characterizatiom of cheese in a sack according to the free fatty acid profile and physicochemical and sensory properties :
|b doktorska disertacija /
|c Milna Tudor Kalit ; voditelj dr. J. Havranek.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2012.
|
300 |
|
|
|a 120 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD ROM
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Prehrambena tehnologija
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 04.12.2012.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 110-120
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
653 |
|
|
|a sir iz mišine
|
653 |
|
|
|a zrenje
|
653 |
|
|
|a fizikalno-kemijska svojstva
|
653 |
|
|
|a slobodne masne kiseline
|
653 |
|
|
|a senzorska svojstva
|
700 |
1 |
|
|a Havranek, Jasna
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 5D/12
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|