Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska senzorska svojstva = Characterizatiom of cheese in a sack according to the free fatty acid profile and physicochemical and sensory properties

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000557516/Details
Glavni autor: Tudor Kalit, Milna (-)
Ostali autori: Havranek, Jasna (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2012.
Predmet:
LEADER 01228nam a2200337 u 4500
001 ZAG01000557516
003 HR-ZaZAG
005 20130228125722.0
008 130228s2012 ci af r 001 0dhrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000557516 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Tudor Kalit, Milna 
245 1 0 |a Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska senzorska svojstva = Characterizatiom of cheese in a sack according to the free fatty acid profile and physicochemical and sensory properties :  |b doktorska disertacija /  |c Milna Tudor Kalit ; voditelj dr. J. Havranek. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2012. 
300 |a 120 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm +  |e CD ROM 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Prehrambena tehnologija 
500 |a Datum obrane: 04.12.2012. 
504 |a Bibliografija: str. 110-120 
504 |a Kazalo 
653 |a sir iz mišine 
653 |a zrenje 
653 |a fizikalno-kemijska svojstva 
653 |a slobodne masne kiseline 
653 |a senzorska svojstva 
700 1 |a Havranek, Jasna 
OWN |a PBF 
876 |a 5D/12 
886 0 |2 unimarc