Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska senzorska svojstva = Characterizatiom of cheese in a sack according to the free fatty acid profile and physicochemical and sensory properties

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000557516/Similar
Glavni autor: Tudor Kalit, Milna (-)
Ostali autori: Havranek, Jasna (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2012.
Predmet:

APA stil citiranja

Tudor Kalit, M., & Havranek, J. (2012). Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska senzorska svojstva = Characterizatiom of cheese in a sack according to the free fatty acid profile and physicochemical and sensory properties: Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska senzorska svojstva = Characterizatiom of cheese in a sack according to the free fatty acid profile and physicochemical and sensory properties : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].

Chicago stil citiranja

Tudor Kalit, Milna, and Jasna Havranek. Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska senzorska svojstva = Characterizatiom of cheese in a sack according to the free fatty acid profile and physicochemical and sensory properties: Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska senzorska svojstva = Characterizatiom of cheese in a sack according to the free fatty acid profile and physicochemical and sensory properties : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2012.

MLA stil citiranja

Tudor Kalit, Milna, and Jasna Havranek. Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska senzorska svojstva = Characterizatiom of cheese in a sack according to the free fatty acid profile and physicochemical and sensory properties: Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska senzorska svojstva = Characterizatiom of cheese in a sack according to the free fatty acid profile and physicochemical and sensory properties : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2012.