Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska senzorska svojstva = Characterizatiom of cheese in a sack according to the free fatty acid profile and physicochemical and sensory properties
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000557516/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Tudor Kalit, Milna (-) |
Ostali autori: | Havranek, Jasna (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
[s.n.],
2012.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Tudor Kalit, M., & Havranek, J. (2012). Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska senzorska svojstva = Characterizatiom of cheese in a sack according to the free fatty acid profile and physicochemical and sensory properties: Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska senzorska svojstva = Characterizatiom of cheese in a sack according to the free fatty acid profile and physicochemical and sensory properties : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaTudor Kalit, Milna, and Jasna Havranek. Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska senzorska svojstva = Characterizatiom of cheese in a sack according to the free fatty acid profile and physicochemical and sensory properties: Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska senzorska svojstva = Characterizatiom of cheese in a sack according to the free fatty acid profile and physicochemical and sensory properties : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2012.
MLA stil citiranjaTudor Kalit, Milna, and Jasna Havranek. Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska senzorska svojstva = Characterizatiom of cheese in a sack according to the free fatty acid profile and physicochemical and sensory properties: Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska senzorska svojstva = Characterizatiom of cheese in a sack according to the free fatty acid profile and physicochemical and sensory properties : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2012.