|
|
|
|
LEADER |
01131nam a2200349 a 4500 |
001 |
ZAG01000621557 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20170301141103.0 |
008 |
170301s2016 ci af 001 0dhrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000621557
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Ljevar, Ana
|
245 |
1 |
0 |
|a Polifenolni sastav i antioksidacijski kapacitet voćnih vina = Polyphenolic composition and antioxidant capacity of fruit wine :
|b doktorska disertacija /
|c Ana Ljevar ; voditelj dr. K. Kovačević Ganić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2016.
|
300 |
|
|
|a 125 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD-ROM
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Nutricionizam
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 12.07.2016.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija : str. 105-125
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
653 |
|
|
|a voćna vina
|
653 |
|
|
|a polifenoli
|
653 |
|
|
|a antioksidacijski kapacitet
|
653 |
|
|
|a citotoksičnost
|
653 |
|
|
|a HPLC-PDA/MS
|
700 |
1 |
|
|a Kovačević Ganić, Karin
|
945 |
2 |
|
|c doktorska disertacija
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 6D/16
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|