|
|
|
|
LEADER |
01210nam a2200373 i 4500 |
001 |
ZAG01000617966 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20181023152333.0 |
008 |
050919s2006 ci ad 001 0dhrv |
020 |
|
|
|a 9537005062
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)578014
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)450919005
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)000577002
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000617966
|
040 |
|
|
|a HR GISKO
|b hrv
|c HR GISKO
|d HR-ZaNSK
|d HR-KaVK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664(075.8)
|2 M2011.
|
080 |
|
|
|a (075.8)
|2 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Mandić, Milena Lela
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Osnove senzorske procjene hrane /
|c Milena L. [Lela] Mandić, Antonija Perl.
|
260 |
|
|
|a Osijek :
|b Prehrambeno tehnološki fakultet,
|c 2006.
|
300 |
|
|
|a 96 str. :
|b ilustr., graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na omotu: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.
|
500 |
|
|
|a Bilješke o autoricama: str. 94-96.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 92.
|
504 |
|
|
|a Predmetno kazalo.
|
653 |
|
0 |
|a Prehrambena industrija
|a Kontrola kvalitete
|a Udžbenici
|
700 |
1 |
|
|a Perl, Antonija
|4 aut
|
998 |
|
|
|m mkp1611
|
OWN |
|
|
|a VK
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01169nam0 2200361 450
|