Kvantitativno određivanje čvrste faze zamjenskih masti za kakao maslac primjenom toplinskih analiza

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/fkit.ZAG01000136850/Similar
Glavni autor: Čurlin, Mirjana (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, 2000.

APA stil citiranja

Čurlin, M. (2000). Kvantitativno određivanje čvrste faze zamjenskih masti za kakao maslac primjenom toplinskih analiza: Kvantitativno određivanje čvrste faze zamjenskih masti za kakao maslac primjenom toplinskih analiza : magistarski rad. Zagreb: Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu.

Chicago stil citiranja

Čurlin, Mirjana. Kvantitativno određivanje čvrste faze zamjenskih masti za kakao maslac primjenom toplinskih analiza: Kvantitativno određivanje čvrste faze zamjenskih masti za kakao maslac primjenom toplinskih analiza : magistarski rad. Zagreb: Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, 2000.

MLA stil citiranja

Čurlin, Mirjana. Kvantitativno određivanje čvrste faze zamjenskih masti za kakao maslac primjenom toplinskih analiza: Kvantitativno određivanje čvrste faze zamjenskih masti za kakao maslac primjenom toplinskih analiza : magistarski rad. Zagreb: Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, 2000.