Kvantitativno određivanje čvrste faze zamjenskih masti za kakao maslac primjenom toplinskih analiza
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/fkit.ZAG01000136850/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Čurlin, Mirjana (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu,
2000.
|
APA stil citiranja
Čurlin, M. (2000). Kvantitativno određivanje čvrste faze zamjenskih masti za kakao maslac primjenom toplinskih analiza: Kvantitativno određivanje čvrste faze zamjenskih masti za kakao maslac primjenom toplinskih analiza : magistarski rad. Zagreb: Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu.
Chicago stil citiranjaČurlin, Mirjana. Kvantitativno određivanje čvrste faze zamjenskih masti za kakao maslac primjenom toplinskih analiza: Kvantitativno određivanje čvrste faze zamjenskih masti za kakao maslac primjenom toplinskih analiza : magistarski rad. Zagreb: Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, 2000.
MLA stil citiranjaČurlin, Mirjana. Kvantitativno određivanje čvrste faze zamjenskih masti za kakao maslac primjenom toplinskih analiza: Kvantitativno određivanje čvrste faze zamjenskih masti za kakao maslac primjenom toplinskih analiza : magistarski rad. Zagreb: Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, 2000.