Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/mf.ZAG01000553994/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Jurčević Podobnik, Vedrana (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
[s. n.],
2008.
|
APA stil citiranja
Jurčević Podobnik, V. (2008). Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: [s. n.].
Chicago stil citiranjaJurčević Podobnik, Vedrana. Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: [s. n.], 2008.
MLA stil citiranjaJurčević Podobnik, Vedrana. Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: [s. n.], 2008.