Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/mf.ZAG01000553994/Similar
Glavni autor: Jurčević Podobnik, Vedrana (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s. n.], 2008.

APA stil citiranja

Jurčević Podobnik, V. (2008). Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: [s. n.].

Chicago stil citiranja

Jurčević Podobnik, Vedrana. Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: [s. n.], 2008.

MLA stil citiranja

Jurčević Podobnik, Vedrana. Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: [s. n.], 2008.