Interactions between Lactococcus lactis subsp. lactis and Issatchenkia orientalis at milk fermentation

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000227017/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
36 (1998), 1 ; str. 75-78
Glavni autor: Borregaard, Elise (-)
Ostali autori: Arneborg, Nils (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01102caa a2200313 ir4500
001 NSK01000227017
003 HR-ZaNSK
005 20070917172953.0
008 981222s1998 ci ||| ||eng
015 |a HP98-1294  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)227258 
035 |9 (HR-ZaNSK)981222024 
035 |a (HR-ZaNSK)000227017 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 637.146:579.67 
080 |a 579.67:637.146 
100 1 |a Borregaard, Elise 
245 1 0 |a Interactions between Lactococcus lactis subsp. lactis and Issatchenkia orientalis at milk fermentation /  |c Elise Borregaard and Nils Arneborg. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 12 jed 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Fermentirano mlijeko  |x Međudjelovanje bakterija  |2 nskps 
700 1 |a Arneborg, Nils 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 36 (1998), 1 ; str. 75-78  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
932 |a da  |b prethodno priopćenje 
981 |p CRO  |z B1-3/98 
998 |a dimo9812  |a sobp9908  |c ikak9912  |c dkro0004  |c lbau0109 
886 0 |2 unimarc  |b 00849naa2 2200241 450