Pig slaughter values according to the S-EUROP commercial classes (level of meatness)

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000233343/Details
Matična publikacija: ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)
62 (1997), 1/2 ; str. 174-181
Glavni autor: Senčić, Đuro (-)
Ostali autori: Kralik, Gordana (-), Jurić, Ivan, agronom, 1940-, Petričević, Antun, Antunović, Zvonko
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01204caa a2200337 ir4500
001 NSK01000233343
003 HR-ZaNSK
005 20070917181938.0
008 990426s1997 ci ||| ||eng
015 |a HP97-5776  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)233588 
035 |9 (HR-ZaNSK)990426056 
035 |a (HR-ZaNSK)000233343 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 637.5'64 
100 1 |a Senčić, Đuro 
245 1 0 |a Pig slaughter values according to the S-EUROP commercial classes (level of meatness) /  |c Đ. [Đuro] Senčić, Gordana Kralik, I. Jurić, A. [Antun] Petričević, Z. [Zvonko] Antunović. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 8 jed. 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Svinjetina  |x Klasiranje  |2 nskps 
700 1 |a Kralik, Gordana 
700 1 |a Jurić, Ivan,  |c agronom,  |d 1940- 
700 1 |a Petričević, Antun 
700 1 |a Antunović, Zvonko 
773 0 |t ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)  |x 1331-7768  |g 62 (1997), 1/2 ; str. 174-181  |w nsk.(HR-ZaNSK)000229503 
932 |a da  |b znanstveni rad 
981 |p CRO  |z B7-9/97 
998 |a trio9904  |a sobi9905  |c dkro9911  |c rjki0107 
886 0 |2 unimarc  |b 00955naa2 2200265 450